Fancy Fucker.

Vår eminenta granne ska flytta. Det är tråkigt för hon är fin, men roligt för hon ska flytta ihop med fästmannen, och för att jag fick en stor del av hennes garderob. Typ 60-talsklänningar som hennes mamma haft och sådant....en och annan mockajacka också då ja...SKIT fin!!!

Detta kan vara den bloggigaste frisyren jag någonsin haft. Även kallade Heide-braids, alt Hon-Den-Där-Ryska-Fängslade-Bruden-Frisyren. Politiskt korrekt och snygg samtidigt. Resten av outfiten är jätterolig den med: (barn)skjorta från Old Touch i Stockholm; DOCK av märket Lasse-Maja Gothenburg! Jag har typ således en skjorta som är (?) döpt efter världens bästa bageri i majorna! Eller också kanske Lasse-Majas var ett betydligt större företag på 60-talet, eller rentav ett företag som inte längre finns, utan bageriet heter som det gör pga något helt annat....Denna Lasse-Maja alltså. 

Av någon anledning tänker jag på Nalle-Maja i Bamse. Jag gillade henne när jag var liten. Hon hade så stora fina ögon.

Här var den igen ja. Stickad klänning!!! Fast inte alls från H&M. Lite invävd polyamid på det så. 

Just det, kjolen är American apparel, och strumpbyxona alldeles för uttöjda och därutöver ointressanta, och strumporna är från Kawaii Shop. Rainbow socks! Kojigt, kojigt.

Vilken rolig och icke-bearbetad ordning det blev på bilderna idag. Förresten.

Igår fikade jag med Johanna. Hon är bra och snygg, samlar på slipsar och har barn med en doktorand i genusvetenskap. Hur hett?

Sen kom ingen mindre än Arefeh hem och åt paj hos mig! Hon är nog den mest positiva mänska jag vet.

I hennes hjärta ligger HipHop, Göteborg, Hiphop-Göteborg, massa massa ord, och ett och annat Håkan Hellström-referat, och skvalpar. Och kanske också att: det faktum att grafitti kan göra att människor, väggar, gatorna, konsten och allt vad det nu kan betyda, kommer närmare. Dig. Och varandra. För att nära är fint. Finare än en vägg i gå-och-dö-grått.

För att vara ego, så känner jag mig som en mycket bättre, finare och roligare/vettigare människa nu efter att ha hängt med henne en hel kväll, och bollat minst 50 kg ord fram och tillbaka över köksbordet.

Pajen blev dessutom så god att jag undrar om jag inte råkade ta i dubbla mängden smör eller nåt. 

Och jag fick världens ballaste Mtv-tshirt!! Enbart för att jag like-at den på fejjan. Ibland lönar det sig att like-a, jojo serru.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vill bara upplysa om att Lassemaja var sveriges första kända transvestit. Han satt i finkan på Marstrand. http://sv.wikipedia.org/wiki/LasseMaja

Svar: Ah, där ser man! Visste att det funnits en person med det namnet, men inte vad han var känd för....
Sara Edholm

2013-02-01 @ 14:07:00
Postat av: Johanna Ljunggren

Vad fin bilden blev på mig. :) Tack för en fin fika gulle!

Svar: Tack själv snyggolino!
Sara Edholm

2013-02-02 @ 20:32:38
URL: http://www.idgieality.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0